8 Mart 2009 Pazar

Spor Ayakkabı Şeklinde Bebek Patiği


Bu cici patikler arkadaşım Sarıgül'ün oğlu için.Biraz büyük ördümki seneye giysin.çünkü burda kış nerdeyse bitti.Tatlı Zafer güle güle giysin.örmek isteyenler için resimli anlattım. Hadi kolay gelsin.
13 zincir çekip üzerini 12 trabzanla doldurun.diğer sıralarıayaptığınız 12 trabzanın etrafını tamamlayarak başlayın.köşelerde artırmayı unutmayın.
beyaz ve üzerindeki sıralar hiç artırılmadan yapılacak.
ortası için 5 zincir çekip yuvarlak yapın içine 16 trabzan yapın.üst sıraları tarabzanların sayısını artırarak devam edin.son sırayı yarım yapın.
o



















Mevlid Kandili


Bu akşam efendimiz (s.a.s) dünyaya teşrif ettiği gün,mevlit kandili.Bu nurdan geceyi onu mutlu edecek şekilde geçirmek ,bütün ümmetine nasip olur inşallah.Fazla söz sarfetmek istemiyorum,canım arkadaşım Aynurdan gelen güzel duayı hepinizle paylaşıyorum.
Allah'ım şu anda bu duayı okuyan kulunu sen de çok sev!...O'ndan razı olana kadar onu yaşat!..Ey Rabbim!... Onun hakkında hayır olanı,gönlünde razı eyle,gönlünde olanı hakkında hayır eyle...Onu her türlü kötülükten musibetten koru...Tek bir saniye bile üzülmesine izin verme...onu doğru yoldan hiç ama hiç ayırma....Onu efendimiz'e(s.a.s) komşu eyle.
Bol dualı kandiller...........